fredag 15 augusti 2008

Småningom eller ännu småningomare...

... landar jag i min hemmatillvaro. Förtjust, det är jag. Trött också, förra natten blev kort och resan var lång.

Det gör att huvudet är fullt av seg bomull, kroppen säger ifrån och det är bara erfarenheten och förvissningen som säger att det finns en alertare tillvaro bortom detta.

Vi har fått vårt saknade bagage, vi har firat födelsedag. Little Miss betraktade oss skarpt bakom koncentrerade och rynkade ögonbryn. "Är de bekanta eller inte?"

Födelsedagsbarnet, Big Sister, hade klänning från Shanghai, frisyr med stickor i håret och vi gick på asiatisk restaurang. Födelsedagstårta hemma hos dem. Little Miss hade sovdags. Vi stannade en kort stund därefter. Skön samvaro.

Jag helt enkelt älskar att vara hemma. I den här tillvaron. Med de här människorna. I det här hemmet. Älskar, älskar, älskar. Men det skulle jag inte göra lika intensivt om jag inte hade varit borta, borta, borta.

Inga kommentarer: