tisdag 26 augusti 2008

Nu är det 1 cm brandy kvar i glaset

Och av J fixat kvällsmål väntar.

Och jag har skrivit tre utkast som jag har förkastat. I det första klagade jag en gång igen på skattemyndigheten (upprepning och boring), i det andra... boooooring.

Må bara konstateras att dagen har gått bra. Jag vaktade Little Miss som var på strålande humör även om hon klagade lite över lunchmaten som hon dock ändå åt till slut och så fick jag se henne i action i hoppgungan som jag skaffat i Finland.

Så kom jag hem till lunch som J hade handlat och lagat, jobbade lite, åkte till frissan, åkte till affärer för att se på kläder som jag inte köpte (fel, jag köpte tre reaplagg för en tredjedel av priset), kom hem, jobbade lite, tog upp bloggen.

Inspirationsångest.

NU HAR JAG I ALLA FALL SKRIVIT NÅGOT. Och druckit upp min brandycentimeter.

Inga kommentarer: