fredag 22 augusti 2008

Fredag eftermiddag

Sitter vid datorn. Har jobbat tills det värker i nacken, händerna, bakom ögonen, you name it. Point of No Continuing.

Man kunde tänka sig att i ett sådant skede är det sista jag vill göra att skriva några rader till. Måste dock, för att avreagera mig. Det är ett knivigt jobb jag har på gång och det tänjer på mina nerver en aning.

J kom nyss hem, efter att ha farfarat hela förmiddagen (som här sträcker ut sig till klockan 14). Det var hans första hela session, och efter det drog han till en bar för att se på korgboll och ta någon drink. Väl bekomme. Jag förstår honom väl. Innan man glider in i rutinen och får autopiloten på är det lite ansträngande.

Nu står han i duschen efter en svettig dag (själv har jag suttit i luftkonditionerade utrymmen) och jag tänker snart lämna den här datorn och göra något helt annat.

Läsa tidning. Laga mat. Äta maten och dricka vin. Skulle se på teve om inte satellitbolaget som har våra kanaler skulle ha hamnat i Stora Svårigheter. Vi har mao. ingen teve just nu.

Hello, Friday Evening. Nu ska jag koppla av så jag orkar fortsätta jobba i morgon.

Inga kommentarer: