lördag 12 juli 2008

Olika försök och diverse frustrationer

Jag försöker Utveckla min blogg. Ens ett steg åt gången.

Jag har registrerat en domän som snart träder i kraft (www.andravarvet.com, namnet var ledigt!!). Det behöver jag för att kunna installera besökarstatistik. Tjahhh, och så är det lite roligt att ha en domän på det namnet.

Och besökarstatistik vill jag ha för jag är nyfiken. För i dag fick jag faktiskt en kommentar från någon jag inte känner.

Det gav mig tanken om att det kan finnas någon eller några out there som av någon anledning slinker in här. Mer eller mindre av misstag kanske. Tids nog ska jag sprida runt lite. Men att någon har slunkit in ....

Och angående kommentarer, inte vet jag vad jag gjorde, men nu ser jag inte kommentarsfunktionen eller kommentarerna. Det finns andra lustigheter också. - Tids nog. Tids nog. Måste komma underfund med saker. Men jag blir så så så desperat. Jag har gått genom alla funktionerna, alla alternativen till inställningar.

Ibland bara lyckas det inte. Nytt försök en annan dag.

Inga kommentarer: