måndag 21 juli 2008

motorgondoler, motorpyloner och ##wing fairings

Help.
Så här ser det ut ibland när jag jobbar. Hur jag än googlar och söker så blir det stopp. Sannolikt har jag ännu inte knackat på alla dörrar.

Help.
Två dagar kvar till avresa. Jag har ordnat om mitt tisdagsfarmorande till onsdag så att det kan mormoras i stället, för jag har en frissatid som är bestämd sedan jättelänge, kan inte ändras och jag bara måste passera via frissan innan jag åker. Fixa färgerna, klippningen. Det är no no no att gå på bröllop och annars också visa sig i hår med grå utväxt i rötterna och överväxt klippning. Nej. That is not me.

Någon dag i framtiden, om jag lever så länge, bestämmer jag mig jag kanske för att bli en vithårig person. VIT. Inte grå.

Enligt rapporter mår Little Miss bättre, om än magen är aningen upprörd av medicineringen. Som i och för sig har tagit skruv. Jag ser fram emot onsdag då jag får ta hand om henne.

Sista dagen innan jag åker. HELP.

Inga kommentarer: