tisdag 15 juli 2008

Kommentarerna har återvänt

Efter att ha läst lite FAQ hittade jag tips om hur kommentarfunktionen fås med. Det krävs inställningar på TRE olika ställen, av vilka jag hade missat två. Hur funktionen försvann är ett mysterium, men nu är allt bra igen. Så här långt.

I dag har jag känt mig lite upplyft av min Kompetens, min Förmåga och min Erfarenhet. Jag håller på med en översättning från engelska. Denna text har i sin tur har översatts från italienska. OCH jag lyckas med hjälp av det italienska originalet reda ut svårbegripliga (=vaga, felaktiga, konstiga) formuleringar i engelskan. Jag pratar inte italienska. Men kan man spanska och har lite fuzzy thinking kring språk...

Avbrott, Big Sister kommer på överraskningsbesök medan Little Miss och hennes föräldrar har ett ärende.

Inga kommentarer: