onsdag 23 juli 2008

Klart för avresa

Jappp!! Kappsäcken är packad och låst. Handbagaget väntar invid sängen (bl.a. väckarklockan ska ännu in).

Vi ska till sonen på middag, innan jag går hem för en tidig nattning inför en svintidig väckning. J går på Habaneras.

Jag farmorade Little Miss idag. Det är en HEL vecka sedan jag såg henne, och hur hon har utvecklats igen. De bekväma barnvaktningstiderna är över. Hon är nu sååå aktiv med sin omgivning. Svänger sig hit, skaffar sig dit. Jag placerade henne i gåstolen.

Således rör hon sig målmedvetet till bokhyllans låda. Efter några försök, ta tag i kanten, ingen bra framgång, Aaah det finns ett handtag, dra idet, går fast igen för hon drog inte tillräckligt långt ut, nytt försök.

Till slut får hon upp lådan och börjar undersöka innehållet. STOPP. Det finns allt möjligt som inte passar för Little Miss. Bort ur gåstolen.

Jag skulle allt vilja veta vad som rör sig i hennes huvud. Att neuroner kopplas ihop i rasande fart det vet jag. Men, hon borrar in sin blick, länge, så tittar hon åt lite sidan som om hon tänkte över saken, så tittar hon igen. Länge.

Well, här är jag, din farmor.

Inga kommentarer: