tisdag 8 juli 2008

Hur patetiskt får det bli

Medges.

Jag har nyss läst genom alla mina inlägg hittills.

Jag vill bilda mig en uppfattning om vad jag tycker är bra och mindre bra. Just nu. Allt är förstås föränderligt. Vad jag tycker är bra idag kanske jag skäms för i morgon.

Så har jag inte heller tusentals läsare som jag kan be om kommentarer.

Jag vet inte riktigt vartåt jag ska styra detta.

Och nu är ju alla på semester också, så det är föga vits att börja tigga om kommentarer.

1 kommentar:

Heidi sa...

Fortsätt skriva du bara, det hör till dagens bästa stunder att få läsa den! :) Och jag är ju jävig och totalt inkompetent att kommentera vad som är bra eller inte, jag tycker allt är läsvärt och roligt. De bästa inläggen är förstås de som handlar om farmorsplikterna, de är så underhållande...