tisdag 8 juli 2008

En ganska bra tisdag

Ja nu känner jag mig på något sätt ganska nöjd med tillvaron och t.o.m. med mig själv. Dagens farmorsskift förlöpte väl, jag har inte längre nerverna ut åt alla håll utan börjar få en vissa vana i svängarna.

Blanda ihop maten, värma mjölk, mata, prata i mobiltelefon med småbarn på höften, känna att hörni det här börjar ju gå på rutin. Nästan som att jag känner mig som i en film. Vad den nu kunde ha för titel.

Big Sister var till stor hjälp även hon, lekte med sin lillasyster och gav mig t.o.m. chans att jobba lite via Logmein. En utmärkt uppfinning, jag menar med Translation Memories and stuff är det enklast att jobba mot sin egen dator.

Inte ens skrikande Little Miss rubbar mig. Jag lägger i en växel som heter "nu skriker hon och så är det bara". Hon är i regel lite olycklig en liten stund innan hon får tag i sömnen tills att man kommer på vad det är som fixar det denna gång. I dag var den avgörande svängen att blåsa lätt på hennes huvud. Boinks. Så tog hon en tupplur igen och vaknade glad och lycklig.

Hon kommer snart att börja krypa. Alla rörelsekomponenterna finns där, men hon har inte fått ihop det ännu. Då ligger hon på mage och flaxar och blir jätteotålig.

Flashback
Finns ingen. Jag har inga konkreta minnen av hur det var när mina barn var i den här åldern. Det allra mesta känns nytt, men något finns det kanske någonstans i bakhuvudet.

Inga kommentarer: