måndag 21 juli 2008

En av få förstådd futtig signal ut i universum

Loreto Valverde är efter flera års paus presentatör för Habaneras i Torrevieja!

Har man inte sett spansk teve i början av nittiotalet och levat här i många många år så har detta konstaterande inte någon väldigt stor betydelse. Men det hade för mig, den enda kväll jag kunde delta bland publiken.

Jag är nyss hemkommen, strax efter pausen. Det är en dag i morgon (dvs. i dag också) och jag har inte råd att ha sönder den. Och jag kom hem tidigt, mitt i konserten, men klockan var över midnatt.

Det är så motstridigt detta. Det är så speciellt att sitta mitt i den varma och fuktiga natten och lyssna på körerna, sedan sätta sig vid en gatuservering, det är knökfullt med folk överallt, man träffar gamla bekanta.

Men det går inte ihop med att stiga upp på morgonen och sköta plikter. Not for me. Synd på sitt sätt.

1 kommentar:

Heidi sa...

Hohhohoj, so Loreto is back! Nu börjar hon nog närma sig benämningen "la omnipresente"... :)