fredag 4 juli 2008

Bluff

Idag har jag suttit framför datorn nästan 10 timmar. Med undantag av pauser förstås.

Som att sitta ute med kikaren och undra varför ett par personer i nästa kvarter hänger upp så förfärligt många lakan hela tiden. Har de tvätteri eller?

Så gick det en film på en kanal jag inte minns med Gene Hackman och Warren Beatty och ja, var det kanske Dianne Keaton (eller hur dom nu heter och stavas) och den måste jag ju se en snutt av för jag har sett pärmen, men jag kom inte riktigt underfund med vad det var för en film.

Så har jag läst ett oförskämt antal bloggar.

Allt detta under förevändning att jag sitter och jobbar på en översättning. I och för sig så har jag också läst mig in på terminologin rörande flygfarkoster. Hur en helikopter fungerar och så. Faktiskt så översatte jag en del också.

Ja, idag var det en sådan dag.

Dessutom, vi hade ingen fredagslunch. Det blir på söndag i stället.

Inga kommentarer: