onsdag 4 juni 2008

Tortyrredskap i källaren


De här maskinerna finns faktiskt i en källare (halvt under jorden i alla fall). Och de är faktiskt ett slags tortyrredskap. Om än tortyren är frivillig och heter Pilates i Reformermaskin.


Varje måndag- och onsdagmorgon utsätter jag mig för detta under en timmes tid, tillsammans med andra frivilliga medfångar. Tortyrledaren ger ingen nåd, hon märker genast om någon försöker fuska. Ett par dagar efter styltar man omkring i träningsvärk. Dvs. nästan hela veckan.

Ändå är vi alla där, vecka efter vecka. Tre och ett halvt år har jag gjort Pilates. Mina barn sjunger i kör om "power center" som jag inte missar ett tillfälle att annonsera. Goodbye ryggvärk, hello body control.

Oj, nu skulle jag ha skrivit dagens flasback, men det får bli senare, för nu ska jag hämta Big Sister (till Little Miss) från skolan. Vi ska gå via butiken och så ska vi laga lunch tillsammans.

Inga kommentarer: