onsdag 25 juni 2008

Nu har jag presterat

Ja, det har varit en bra dag. I förmiddags var jag mycket upplyft när jag efter Pilates satt och smattrade på min översättning. Inga andra plikter idag. Bara ett pensum av något som jag gillar starkt att göra. Som jag gör riktigt bra dessutom.

Den här positiva sommarkänslan sitter ännu i. Jag ser fram emot fredagens lunch, vi ska grilla.

Det är fyra veckor tills jag åker iväg, och trots att det finns två superbröllop och många andra socialt och på allt sätt givande händelser att se fram emot, så har jag mest en sak på näthinnan, och det är vår vistelse på Houtskär.

Så är det bara.

Det är paradiset på jorden, den vackraste ön i skärgården. Det vackraste bröllopet en het sommardag. Min dotter och hennes älskade. Hans välkomnande familj.

Dagens flashback
Våra första somrar här hade vi inte AC. Det var inte så vanligt på den tiden som nu. Det var klibbiga dåligt sovna nätter och degiga dagar. Ändå var det alltid synd när den riktiga sommaren tog slut.

Inga kommentarer: