lördag 28 juni 2008

Att stå inför nya saker

Ja nu har jag alltså lagt upp ett konto på Youtube i syfte att dela med mig familjära videosnuttar tagna med min kamera eller mobil.

Som en parentes sagt så har vi också en videokamera som s.a.s. i stundens iver köptes på Gatwick inför en resa till Jamaica. Jag har ett tiotal band som borde redigeras, till dem kommer också det jag filmade på Tobago. För övrigt samlar den bara damm, videokameran. Och banden.

Nu har jag väntat i snart tio minuter på att en treminuters video av Little Miss från fredagslunchen i går från min (vanliga) kamera ska uppladdas på Youtube. Det tycker jag är länge.

Jag väntar fortfarande.

Under tiden kan jag ju beskriva min dag. Tjahh - något seg uppstigning, morgonkaffe, jobb, mera kaffe, suck och stön men disciplin, alltså fortsatt jobb, tvätt i maskinen, upphängning av tvätt (det är hett och jag försöker undvika tumlaren in i det sista, den avger så mycket värme), lunch på rester från morgondagen

check - Youtube håller på med Uploading - can't believe this, är det fel format eller vad?

liten tupplur, fortsatt jobb, en kort tur till närbutiken, fortsatt jobb, J kommer hem och märker att han måste åka tillbaka för det var något han glömde att göra någonstans, jag väntar fortfarande på att uppladdningen ska bli klar

Nejjjjvettttni

I am not having this, nu gjorde jag nya inställningar. Nytt försök.

Inte ändå heller, det bara håller på. Okejdå, goodbye Youtube.

Inga kommentarer: