måndag 16 juni 2008

124 foton - är suddigt snyggt eller fult?

Ja precis 124 foton togs med min kamera på lunchen igår. Och nu vet jag inte om jag ska välja ut de värsta eller de bästa. När jag säger bästa menar jag i traditionell mening. Men ett suddigt foto kan ju också vara bra. Barmhärtigt för äldre damer. Och, är det snyggt med varelser som har klarröda ögon?

Det här med att få kameran korrekt och darrfritt inställd fungerar inte alltid och för alla när det är Situationer, Stämning och -- jaah nu borde jag ju hitta på ett fiffigt ord som minst börjar på S, för alla goda ting är tre. En spansk politiker som inte lägger fram minst tre synonymer för samma argument räknas som obildad.

Jag har gått genom alla 124 fotona tre gånger och, beslutsångest. Utöver en viss frustration. Till slut valde jag ut det suddigaste jag hittade.Det är La Nuera som plåtar Big Sister med sin nya kamera. Kanske det fotot blev lite klarare.

Dagens flasback
Ja tänk, förr tog man foton med eftertanke för att det inte skulle bli onödiga och dyra missar. Nu knäpper och smäller man och det blir vad det blir. Delete. Räddningen.

Inga kommentarer: